December 19, 2012

Ho ho ho...

For pokker det er jo kun jul denne ene gang om året, så bør vel lige bruge en 8-10 minutter på at trawle igennem mailbox, SoundCloud und so weiter, for at se om der ikke lige skulle gemme sig en enkelt hyggelig julesang eller to (som selvfølgelig skal være gratis at downloade, for det er vel helt i julens ånd at forære væk på livet løs?). Skulle jeg have succes med projektet vil jeg smide den eller (forhåbentlig) dem op, uden ord eller med andre dumheder forsøge at ødelægge den julestemning de formodes at forsøge at sprede...

+ Download

Det går jo helt forrygende det her...fire fem sange stort set uden at blinke. Og alle faktisk et lyt værd. Et par af dem oveni købet to lyt værd! Fortsætter ufortrødent for hvad kan dette ikke ende med? Stopper her og kaster mig over lidt arbejde i stedet!

Antallet af sange, som produceres særskilt i anledning af den forestående højtid er ganske imponerende, selvom alle langtfra er lige interessant...måske også lidt for mange coverversioner for min smag...hvor mange forskellige versioner af Wonderful Christmastime, Last Christmas etc. har verden egentlig brug for?

No comments: