January 2, 2013

Tilbage på pinden...

Havde altså ret, da jeg spåede, at dette ville blive 2012's sidste indlæg. Den mellemliggende periode har jeg i stedet brugt på at løbe et marathon, socialisere med venner og familie i den virkelige verden samt bare generelt drukket og spist alt, alt for meget. Nu er jeg så tilbage på pinden og sådan nogenlunde klar til at tage hul på 2013. Som altid kommer der ingen nytårsfortsæt fra undertegnede; altså lige bortset fra den sædvanlige trussel om, at bloggen (forhåbentlig) vil fortsætte yderligere et år og fortsat bestå af en ikke forudsigelig blanding af bagateller og obskuriteter (her bliver jeg godt nok i tvivl - eksisterer det ord overhovedet på dansk?).

Verden har ikke ligge helt i dvale de seneste to uger og der er da sket en enkelt ting eller to (nærmere præcist tre), som er værd at nævne, så vi kan komme godt i gang med 2013:

Ny single/sang fra Kent, hvor alle indtægter tilfalder ROKS. Uden at går totalt i selvsving synes jeg at bandet på Ingen Kunde Röra Oss lyder bedre end længe og omsider igen har skrevet en tekst, som rammer!

Nyt nummer fra The Boombox Hearts, der som altid er "sad as fuck". Der er stadig planer om et album (tingene skrider vist ikke helt så hurtigt frem, som man kunne ønske), hvor der dog ikke vil blive plads til Elinore. Selv om nummeret selvfølgelig er super smukt, kunne jeg jo rigtig godt tænke mig ved lejlighed at høre live versionen, der eftersigende skulle indeholde en guitar, som skulle få én til at tænke på Eye of the Tiger!!!!!


Nyt nummer fra UK duoen New Arcades. Som forventet (allerede efter få singler er forventningerne store) er Into The Skyline et super iørefaldende nummer med en tydelig, men samtidig forfriskende 80'er synthpop inspiration.

No comments: