February 6, 2013

Fra rodebunken...

Er ikke fuldstændig sikker på at det her Spotify embed, som jeg har eksperimenteret lidt med på det seneste, er helt optimalt. Det afspiller (vist nok) ok, men hverken Hypem eller Shuffler.fm mener tilsyneladende, at det er kompatibelt. Og selv om trafikken ikke skal styre indholdet, så er det jo svært ikke at lade sige påvirke!

Må være en af de få tilbageværende, som ikke har lyttet til m b v. Kommer nok til at ske på et tidspunkt, men i søndags handlede vel omtrent 50% af alle Tweets og Facebook opdateringer om dette album (resten handlende i alt væsentlighed om Super Bowl), hvilket øjeblikkeligt gav mig et voldsomt m b v allergi anfald (og for den sags skyld også fik min allergi mod Super Bowl til fuldstændigt at sprænge skalaen)!

Min gamle blogger kumpan Peter bryder sig bestemt ikke om My Bloody Valentine og har mailet dette nummer med Ballerina Black med ordene ”dette er meget bedre end MBV”, hvilket han nok givetvis har ret i (nummeret er uden diskussion aldeles glimrende). Selvom jeg ikke rigtig kan se forbindelsen til MBV og vel egentlig synes, at det nok nærmere har et slægtskab med de første og mere poppede numre med Mew og måske også med en snert af Blue Foundation. Døm selv…


Ballerina Black har for resten lavet denne ganske fine coverversion af The Queen Is Dead, selvom ingen jo selvfølgelig helt (eller bare tilnærmelsesvist) kan måle sig med Morrissey.


Prøvede forleden at udfritte Kristian LethTwitter om der ikke en dag kommer flere numre fra konstellationen Leth og Remar, for har stadig den opfattelse, at Lige Nu Og Her er en pop ørehænger af fornemmeste karat. Svaret var ikke afvisende, men man bør nok være en smule tilbageholden med at gamble alle lørdagskroner på, at det kommer til at ske.


Synes voldsomt godt om karrierekanonen initiativet. Altid fascinerende at se, hvor mange bands/aktive musikere der findes i Danmark, også selvom kvaliteten kan variere. Enkelte blog bekendtskaber dukker op i årets udgave; herunder Altmodisch, It’s a Synth og The New Investors. Og ikke mindst Go For Gold, hvis nummer No Patience, så bestemt ville få havregrynene til at glide en anelse lettere ned om morgenen; skulle de gå hen og vinde og ende med at få lidt airplay på P3.

No comments: