March 5, 2013

Gå med dig...

Var til Nephew koncert søndag aften (det er så det, ovenstående foto på hjælpeløs facon prøver at illustrere) i/på/indeni Toldkammeret og selvom jeg nok aldrig bliver sårn rigtig fan af bandet, så var det ikke desto mindre en glimrende oplevelse. Karisma er ikke noget man kan lære, men noget man har, og i skarp konkurrence med Steffen Brandt findes der vel næppe en dansk frontmand, der i den grad kommer ud over scenekanten som Simon Kvamm? Publikum blev trukket op, involveret og det blev i den grad en fest...klasse! Så fortjener det selvfølgelig også lige at blive nævnt, at Christian Hjelm leverede en charmerende omgang opvarmning; ene mand med guitar og mod slutningen med tilpas insisteren til at det lykkedes ham at få folket til at brøle med på Lang vej igen........og så skal vi da lige slå et slag for Nephews genindspilning af Gå Med Dig i selskab med Marie Key...et helt igennem perfekt match og vupti, så er sangen x-fold gange federe!


Blogger favoritten Jonas Villumsen fortsætter opstigningen mod de højere luftlag på Barometerlisten og ligger nu nr. 5. Men det stopper forhåbentlig ikke her, så bliv endelig ved med at kaste stemmer i nakken på Dags Dato!


Falullah er da i den grad i medvind for tiden og Out Of It ligger pt. nr. 5 på Hype Machine's liste over de mest populære sange. Når det regner på præsten drypper det som bekendt en smule på degnen, så det har også medført lidt ekstra og højt tiltrængt trafik til denne blog (fedt nok), takket være dette tudsegamle indlæg.


Helsinki Poetrys debut album Transport er nu arriveret på Spotify, så i dag skal der lyttes og lyttes! Har jeg forresten nævnt noget om den der koncert i Vega d. 13. april...har jeg? OK - det har jeg vist!

No comments: