April 3, 2013

Lidt blandet for en femmer...

Hold fast...kunne være skønt, hvis verden også besluttede sig for at holde fri, når jeg gør det. Alt for meget at tage fat på, når man kommer retur...

Godt at se at Hr. Villumsen fortsætter med at klare sig glimrende på barometerlisten. Kan kun anbefale, at man nok engang smider en stemme (hjerte) efter Dags Dato!

Ved ikke 100% (men tror det næsten) om det her er et nyt nummer fra Estiske Picnic. Men det dukkede pludseligt op på SoundCloud og er et vidunderligt drømmende pop nummer (hvilket jo så nok er årsagen til at det går under genren "dream pop").


Ivan fra The Boombox Hearts er lock-outet...han benytter så ventetiden på kort, men præcist, at forklare hvorfor matematik er et vigtig fag!

Formoder ikke, at jeg er helt mutters alene om at tænke 80'er elektro-disco-pop (Moroder vs. Visage) når man lytter til den nye Club 8 single Stop Taking My Time?


Tjuhej - så er det nye OMD album English Electric på gaden. Og det er jo unægteligt noget man har set frem til, som var det juleaften! Men der går vel så de obligatoriske 14 dage før det kan streames på Spotify (tålmodighed er ikke just noget, vi gør os i)?

No comments: