November 20, 2012

Endnu mere løst og fast...

Endnu en slags rodepost uden hoved eller hale. Måske på tide at ændre bloggens titel?

Havnede et eller andet sted på nettet forleden (om jeg kan finde det i dag), hvoraf det fremgik, at alle musiknørder pt. lytter til Jake Bugg. Det har jeg så også gjort et par gange siden, for vil jo oh så gerne defineres som netop en sådan! Med risiko for at blive beskyldt for at hoppe med på en hypebølge, så lyder han – efter de første gennemlyt af debuten – faktisk rigtig interessant. Meget klassisk singer/songwriter-agtig (Bob Dylan kaninen hives atter op af hatten), men ikke desto mindre rigtig interessant.


Har vel omtrent tæt på en fantasilliard mails i min inbox. De mange mails var et tilbagevendende tema i ”them good ol’ English days” og bliver det givetvis også fremover. Man holder jo ikke så’n lige op med at være imponeret over den anseelige mængde bras, som dagligt distribueres...vel?

Den nye single med Stoffer & Maskinen udkom i går. Tjek den på Spotify (det gør jeg) eller vis dig som en sand supporter og brug et par lørdagskroner på at hive den ned fra iTunes. De skriver nogle imponerende fine og iørefaldende popsange (Kærestebrevet var/er en sand perle), og Byens Tage er ingen undtagelse, men de har desværre mistet lidt af både den elektroniske kølighed og støjende sound, som fandtes på debutalbummet. En video er på trapperne og den kommer jeg selvfølgelig tilbage til.

3 remixes af Android Orchestras Falling kan nu streames/downloades via SoundCloud. Som det altid er med den slags remix projekter, er det en noget blandet omgang, men det ændrer jo ikke på, at originalversionen er en fremragende popsang!


Skal også lige smide et par venlige ord efter den nye single Evil Coast fra The Mary Onettes, som er forløberen for bandets 3. album Hit The Waves. Albummet udkommer selvfølgelig på Labrador (ingen over, ingen ved siden af) og helt klicheagtigt (når man ikke kan finde på andet at skrive, fordi bandet nu engang lyder som det nu engang gør) så giver singlen os bestemt noget at se frem imod!

No comments: