March 13, 2013

Kort fortalt...

Den gode Jonas Villumsen fortsætter sin stilfærdige march mod toppen af barometerlisten. Han ligger nu nr. 3, så hvad dælen nøler i efter...stem, stem, stem da for pokker!


Det nye Helsinki Poetry album Transport er fedt. SUPER fedt. Gider ikke forklare hvorfor...så'n er det bare...nemlig! Tjek i øvrigt lige "køkken" udgaven af Saigon...


Far er ikke længere sur. Nu nøjes han bare med at være irriteret...og synes fortsat at de ansvarlige er nogle skvadderhoveder. De gør sig vel ikke de største forhåbninger om at fange "the real bad guys" på den måde?

Den trofaste bidragsyder J.A. er superbegejstret for det danske enmandsprojekt Flag White. Der arbejdes på nyt materiale og projektets nye SoundCloud side byder på adskillige interessante smagsprøver. Tænker uundgåeligt på OMD (omkring A&M + Dazzle Ships tiden) når jeg lytter til den smukt drømmende Uden Intet & Væren.


Hvad siger du til at opleve The Holiday Crowd og Northern Portrait live på samme aften? Desværre skal man lige et smut forbi Milano for at få den fornøjelse. Men det er vel ok (og helt naturligt), at være bare en lille smule misundelig?
+ The Holiday Crowd - Never Speak Of It Again
+ Northern Portrait - Crazy

Vil nok have overvejet at stikke ham keglen ved siden af en femmer for at holde sin kæft (medmindre det er keglen selv, som filmer), imens Acid House Kings spillede deres udgave af There Is A Light...nu må vi jo så nøjes med at forestille os, hvor fabelagtig det kunne have været!

No comments: