June 27, 2013

1-2-3 hurtige...

Når man nu ikke længere kan finde den store motivation til at dykke ned i møgdyngen, er det jo såre behændigt, at enkelte af de mere obskure bands/artister man er stødt på over årene til stadighed formår at bære ved til bålet.

Her er tre hurtige eksempler, som man kan vælge at give et lyt eller (skulle man være bange for ukendt nyt) simpelthen lade være…

Daniel fra de glimrende, men voldsomt oversete Tower of Foil, har gang i et nyt lille projekt kaldet Litorina, som gør sig i ”visepop”. Kan vist ikke blive meget mere obskurt end dette. Men rigtig fint om end ganske harmløst.


Duoen New Arcades fra London fortsætter derudaf med deres dybt 80’er inspirerede synth pop sange. Lyder flot, tiltalende, pænt iørefaldende, men venter stadig på at de på ”Faxe” sprog ”rammer den lige i røven”.


Ryan fra Rikers (det er jo for Sørensen da ham, som engang for længe siden lavede banneret) bruger pt. krudtet på et interessant nyt musik projekt kaldet Kennedy Cult. Trioen udgiver i hver måned af 2013 en ny EP med 4 sange via bandcamp (name your price), så indtil videre er der altså 24 sange at vælge imellem. Dem skal jeg så lige prøve at tygge mig igennem, men Invitation lyder som (endnu) et fint 80’er inspireret nummer, med synths, sax og en mørk vokal.

No comments: