November 9, 2012

Lidt løst og fast...

Det er bedre at skrive på dansk. Meget bedre! Indholdet er forventeligt nok ikke forbedret en tøddel, men det her fungerer bare bedre (nemlig så!)!

Min mailbox er fortsat spændt til bristepunktet. Bliver interessant om sprogskiftet medfører en reduktion i antallet af indgående post. Håber det nok lidt!

Gisp, ryste osv. Apropos mails. Den første mail med den første julesang er allerede landet. Hader generelt julen og alt hvad den står for (tjek lige den svada her), men intet er som bekendt så skidt…og julesange (samt gløgg, æbleskiver, juleøl og -frokoster) er jo unægtelig traditioner, som det er svært ikke at holde af.

Er omsider hoppet med på Spotify vognen; hvilket vel sådan cirka er omtrent en mindre evighed siden alle andre gjorde det? Virker dumt for der er da unægtelig tale om kærlighed ved første blik!

Har blandt andet lyttet til en (perle-)række af Northern Portrait numre og fået abstinenser af allerværste slags. Hvorfor, HVORFOR, (og så med FED) HVORFOR skal vi vente så utilgiveligt længe på nyt materiale?


Imødeser det nye Junica album The Celebration med seriøs spænding. Der er en lille teaser video her og albummet kan forudbestilles på iTunes. Det fatter jeg så ikke lige det store af; hvorfor forudbestille et album som skal downloades? Ikke desto mindre skriver Nik Brinkman nogle helt fantastisk iørefaldende popsange, hvilket man ved selvsyn (eller hedder det selvhør?) kan konstatere ved at lytte til Junica debut ep’en eller albummet Infinity (som kan downloades kvit og frit) af duoen Psychic Powers, hvor Mr. Brinkman udgjorde den ene halvdel.


Skulle man kede sig lidt i aften, kan man jo altid slå et smut forbi Stengade og se Death Valley Sleepers. Dette kan kun anbefales. Bandet har for resten en ny video på trapperne, men den vender vi tilbage til når den dukker op (og napper én af ældre dato i stedet).

 

3 comments:

Mikkel said...

Jeg synes også vi skal spørge Stefan, hvorfor han ikke bare udgiver "Happy Nice Day"

Mikkel said...

måske skal du bare hashtagge dem på Twitter og spørge dem til, hvad de mente da de skrev dér der dengang i april og august ... https://twitter.com/NorthernPort

Unknown said...

Skulle blive overrasket hvis Stefan ikke allerede ved, at jeg sidder på nåle osv. Men lidt kollektiv gruppepres kan selvfølgelig aldrig skade, når det gælder en god sag som denne :-)